Konuşacaklarımız Var - 26 Ocak 2019

Orhan Karaağaç’ın hazırlayıp sunduğu tasavvuftan mitolojiye, tarihten sanata farklı konu başlıklarının değerlendirildiği Konuşacaklarımız Var’a bu hafta bozlak türkülerinin sevilen sesi İsmail Altunsaray, türkücü Mustafa Bozkurt, neyzen Ender Doğan ve şair Mehmet Ragıp Karcı konuk oldu.

Üzerinde çok fazla düşünülmeyen, konuşulmayan konuları Orhan Karaağaç, alanında uzman isimlerle birlikte ‘Konuşacaklarımız Var’ diyerek masaya yatırıyor. Anadolu’nun sesi, nefesi irfan türkülerinin köklü hikâyesinin konuşulacağı programa bu hafta; bozlak türkülerinin yeni nesil temsilcisi İsmail Altunsaray, türkücü Mustafa Bozkurt, neyzen Ender Doğan ve şair Mehmet Ragıp Karcı konuk oldu.

Orhan Karaağaç, geçmişten günümüze taşınan kadim miras türkülerin, bozlağın, nefesin, deyişin manasını ve hikâyesini türkü geleneğinin içinden gelen konukları ile keyifli bir sohbetle ekrana taşıdı.

Tasavvuftan edebiyata, tarihten mitolojik hadiselere kadar farklı konu başlıkları her Cumartesi 23.30’da ‘Konuşacaklarımız Var’ ile Ülke TV’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol