Konuşacaklarımız Var - 19 Ocak 2019

Orhan Karaağaç’ın hazırlayıp sunduğu tasavvuftan mitolojiye, tarihten sanata farklı konu başlıklarının değerlendirildiği Konuşacaklarımız Var’a bu hafta Prof. Dr. M. Şevki Aydın, Prof. Dr. Ahmet Gökcen, Dr. İlhami Fındıkçı ve Psikolog Rabia Göl konuk oldu.

Üzerinde çok fazla düşünülmeyen, konuşulmayan konuları Orhan Karaağaç, alanında uzman isimlerle birlikte ‘Konuşacaklarımız Var’ diyerek masaya yatırıyor. Cinnet vakalarının psikolojik boyutlarının ele alınacağı programda Prof. Dr. M. Şevki Aydın, Prof. Dr. Ahmet Gökcen, Dr. İlhami Fındıkçı ve Psikolog Rabia Göl konuk edildi. Kendi alanında donanımlı konuk kadrosuyla topluma faydalı bir programa ev sahipliği yapan Orhan Karaağaç, insanları cinnete iten ruhsal çöküntünün nedenleri konuşuldu.

Programda ayrıca ‘’Cinnet önceden bilinebilir mi, yoksa aniden mi gerçekleşir?  Ruhsal çöküntüye mi uğruyoruz? Ruhsal hastalık oranları normalin üstünde mi? Çocuklar boşluk ve aşırı rahatlık içinde mi yetiştiriliyor? Din eğitimi ve ruhsal iyileşme arasında nasıl bir ilişki vardır? Modern toplumda din eğitimi ne kadar doğru? Değerlerimizi mi kaybettik? Cezalar, suçları ne kadar engelleyebilir?’’ gibi sorular yanıtlandı.

Tasavvuftan edebiyata, tarihten mitolojik hadiselere kadar farklı konu başlıkları her Cumartesi 23.30’da ‘Konuşacaklarımız Var’ ile Ülke TV’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol