En Sıradışı - 8 Kasım 2018

Turgay Güler'in moderatörlüğünde ekrana gelen En Sıradışı programında bu bölüm stüdyo konukları Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Star Gazetesi Yazarı Ahmet Kekeç ve Mustafa Şen ile Öztürk Yılmaz’ın Türkçe ezan isteği, Kılıçdaroğlu ve İstiklal Marşı meselesi masaya yatırıldı.

Kılıçdaroğlu’nun İstiklal Marşı’nı ezbere okuması halinde Turgay Güler ”Buradan bir iddiaya giriyorum, Kemal Kılıçdaroğlu şu anda yayına bağlansın İstiklal Marşı’nın on kıtasını ezbere okuyabilirse oyumu CHP’ye vereceğim” sözleriyle programa damga vurdu. Ardından Mustafa Şen ise “İstiklal Marşı’nın on kıtasını hata yapmadan elindeki kağıttan doğru okuyabilirse ben de oyumu CHP’ye vereceğim” açıklamasında bulundu.

Ayrıca Güler, CHP’lilere seslenerek “Bu ülkenin bir ana muhalefet partisinin lideri, rakibini İstiklal Marşı’nı bilmemekle suçladığı konuşmasında İstiklal Marşı’nı kağıttan okuyor, kağıttan okuduğu İstiklal Marşı’nı doğru da okumuyor. Siz böyle bir genel başkanı hak etmiyorsunuz. Benim söylediğim, anlatmaya çalıştığım şey bu. Bu ülkeye hiç şüphesiz CHP lazım, ama böyle bir CHP lazım değil. FETÖ ile PKK ile iş tutan, ülkesini dışarıda şikayet eden bir CHP’ye ihtiyacı yok” ifadesini kullandı.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet