Önce Sağlık - 27 Mayıs 2018

Ülke TV’de yayınlanan Emel Aktan’ın hazırlayıp sunduğu Önce Sağlık programının bu bölümdeki konukları Plastik Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İbrahim Oskui ve Uzman Klinik Psikolog Nazmiye Arduç oldu.

Önce Sağlık programına konuk olan Op. Dr. İbrahim Oskui, tepeden tırnağa estetik ile ilgili izleyicilerden gelen, “Yüz germe nasıl yapılır? Kepçe kulak nasıl giderilir? Karın germe kimlere yapılır?” sorularını cevapladı.

Op. Dr. İbrahim Oskui, alın germe ameliyatının yerine artık botoks ve kök hücreden zenginleştirilmiş yağ enjeksiyonu yapıldığını böylece alnın dümdüz olduğunu belirtti.

Programın diğer konuğu Uzman Klinik Psikolog Nazmiye Arduç ise Türkiye’de boşanma oranları ile ilgili bilinmesi gerekenleri izleyiciye aktardı.

Nazmiye Arduç, boşanma oranlarının yükselmesinde bazı temel nedenler olduğunu, bunların eşlerden birinin ya da ikisinin alkol ya da madde kullanımı, şiddetli geçimsizlik, yaşam tarzının uyuşmaması, fiziksel ve psikolojik şiddetin yoğun bir şekilde görülmesinin boşanma oranlarının yükselmesine sebep olan nedenler olduğunu söyleyerek izleyicileri bilgilendirdi.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu deneyimli haberci Emel Aktan’ın yaptığı Önce Sağlık her gün 12:15’de Ülke TV ekranlarında.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet