En Sıradışı - 17 Mayıs 2018

Turgay Güler'in moderatörlüğünde ekrana gelen En Sıradışı programında bu bölüm stüdyo konukları Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Gazeteci Yazar Yusuf Ziya Cömert, Sabah Gazetesi Yazarı Salih Tuna, Star Gazetesi Yazarı Ahmet Kekeç ve Prof. Dr. Mehmet Çelik ile birlikte İslam’ın garip ve yetim çocukları, Filistin’deki İsrail terörü, Türkiye’nin Filistin desteği ve HDP’nin hendek siyaseti konuları masaya yatırıldı.

Ahmet Kekeç, “Kemal Kılıçdaroğlu vaktiyle kendisi Mavi Marmara döneminde İsrail ile ilişkileri iyi tutmaktan bahsediyordu, bugün aynı Kılıçdaroğlu haçlı zihniyeti diyor. Ona bunu dedirten bir sosyoloji var, bu sosyolojiyi tahkim eden bir lider var. O yüzden ben bunların çok değerli olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Turgay Güler ise PKK - FETÖ ilişkisi hakkında, “PKK terör örgütünü ve dolayısıyla işlediği cinayetleri savunan Selahaddin Demirtaş’ı 7 Haziran seçimlerine FETÖ’nün bir talimatıyla giderken, Selahattin Demirtaş’ı PKK’nın siyasi organizasyonuna barajı aştırıp Erdoğan’ı yenme fikri FETÖ’nün fikridir, bu organizasyon FETÖ’nün organizasyonudur. Yani bir Amerika bir İsrail projesiydi” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet