Önce Sağlık - 11 Mayıs 2018

Ülke TV’de yayınlanan Emel Aktan’ın hazırlayıp sunduğu Önce Sağlık programının bu bölümdeki konukları Diş Hekimi Ali Zeybek ve Medikal Estetik Doktoru Hüseyin Tırman oldu.

Önce Sağlık programına konuk olan Diş Hekimi Ali Zeybek, diş tedavileri ile ilgili izleyicilerden gelen, “Diş tedavilerindeki son gelişmeler nelerdir? Diş bakımı nasıl yapılmalı? Diş nasıl fırçalanmalı? Günde kaç kere diş fırçalanması gerekir?” sorularını cevapladı.

Ali Zeybek, eğer ağız ve dişler fırçalanmazsa diş aralarında kalan besin parçalarının dişleri çürüteceğini, günde iki veya üç kere dişlerin fırçalanmasını söyledi.

Zeybek, gece diş fırçalamadan yatılırsa ağız uzun süre kapalı kaldığı için diş çürümelerinin ve diş eti hastalıklarının o zaman başladığını belirtti.

Programın diğer konuğu Medikal Estetik Doktoru Hüseyin Tırman ise ameliyatsız gıdı estetiği ile ilgili bilinmesi gerekenleri izleyiciye aktardı.

Hüseyin Tırman, gıdı estetiğinin ameliyatsız yirmi beş dakika süren günlük hayatı bozmayan bir operasyon olduğunu aktardı.

Aşırı kilolu kişilerde bile gıdının eritilebildiğini belirten Tırman, gıdısız olmanın daha genç ve daha az kilolu hissettirdiğini söyleyerek izleyicileri bilgilendirdi.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu deneyimli haberci Emel Aktan’ın yaptığı Önce Sağlık her gün 12:15’de Ülke TV ekranlarında.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet