En Sıradışı - 19 Nisan 2018

Turgay Güler'in moderatörlüğünde ekrana gelen En Sıradışı programında bu bölüm stüdyo konukları Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Gazeteci Yazar Yusuf Ziya Cömert ve Ahmet Kekeç ile birlikte Türkiye’nin erken seçime gitmesi, muhalefetin seçim korkusu, Türkiye’nin Suriye diplomasisi, Türkiye’nin ana muhalefet sorunu konuları masaya yatırıldı.

Programda, “CHP’nin seçim planı ne? Muhalefet seçime ne kadar hazır? Erken seçim kararı hangi planları bozdu? Türkiye’nin Rusya ile yakınlaşması kimleri rahatsız ediyor?” sorularına yanıt arandı.

Gazeteci Turgay Güler, Bahçeli’nin erken seçim talebini grup toplantısında dile getirdiğini, ardından Erdoğan ile görüşme yaptığını, görüşmenin sonrasında ise Erdoğan’ın açıklama yaparak seçimin erkene alındığını aktardı.

Turgay Güler, parti yetkililerinin Kemal Kılıçdaroğlu’na, “Eğer aday olur ve seçilemezsen söz seni Tunceli’de belediye başkanı yapacağız” dediğini söyledi.

Güler, kaset kumpasıyla Deniz Baykal’ın yerine Kemal Kılıçdaroğlu’nun getirildiğini, Kılıçdaroğlu’nun söylediği, yaptığı, uyguladığı her şeyin milliliğe, yerliliğe ters olduğunu aktardı. Bunun üzerine Güler, “Kemal Kılıçdaroğlu genel başkanlık kıyafeti giymiş bir görevlidir” açıklamasında bulundu.

Ayrıca Güler, Türkiye - Rusya - İran üçlüsünün fotoğraf verdiğini, Esed’i ilgilendiren bir şey  olmadığını fakat Esed’in bunun üzerine kimyasal silah attığını söyledi. Güler, Amerika’nın istese Esed’i darmadağın edeceğini fakat niyetlerinin bu olmadığını aktardı.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet