En Sıradışı - 12 Nisan 2018

Turgay Güler'in moderatörlüğünde ekrana gelen En Sıradışı programında bu bölüm stüdyo konukları Gazeteci Yazar Yusuf Ziya Cömert, Sabah Gazetesi Yazarı Salih Tuna ve Ahmet Kekeç ile birlikte ABD - Rusya restleşmesi, Doğu Guta’daki kimyasal katliam, ABD - Rusya arasındaki Suriye krizi ve Türkiye’nin CHP sorunu konuları masaya yatırıldı.

Programda, “ABD ile Rusya arasındaki restleşme savaşa dönüşür mü? Deniz Baykal, Kemal Kılıçdaroğlu’nu neden istemiyor?” sorularına yanıt arandı.

Gazeteci Turgay Güler, Türkiye - Rusya - İran görüşmesinden sonra Trump’ın çıkışının üçlüyü parçalamaya yönelik olduğunu, ayrıca ABD’nin kimyasal silah kırmızı çizgimiz demesine rağmen çizginin defalarca aşıldığını aktardı.

Turgay Güler, Deniz Baykal’ın Almanya’da bir süre tedavi gördüğünü, Kılıçdaroğlu’nun Baykal’ı Almanya’daki hastanede ziyaret etmek istediğini, Baykal’ın ise kabul etmediğini, daha sonra Kılıçdaroğlu’nun Baykal’ı Gata’da ziyaret etmek istediğini fakat Baykal mikrop kapar endişesiyle Kemal Kılıçdaroğlu’nun Deniz Baykal ile görüştürülmediğini söyledi.

Ayrıca Güler, CHP Milletvekili Deniz Baykal’ın kendi partisinin genel başkanını kabul etmediğini fakat Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü belirtti. 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet