Önce Sağlık - 6 Mart 2018

Emel Aktan’ın hazırlayıp sunduğu Önce Sağlık programında Türkiye’nin önde gelen uzmanları canlı yayında Önce Sağlık’ta bilgiler veriyor, soruları yanıtlıyor.

Önce Sağlık programına bu bölüm, Beyin - Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Gökhan Özçınar konuk oldu. Programda, bel fıtığı, bel ve boyun ağrılarının tedavisi konuşuldu.

Op. Dr. Gökhan Özçınar bel ve boyun ağrıları ile ilgili izleyicilerden gelen, “Bel fıtığı nedir? Bel fıtığı tedavileri nelerdir? Bel fıtığının belirtileri nelerdir? Bel fıtığı ameliyatından sonra ağrı geçer mi? Bel ve boyun ağrısı neden olur? Bel ve boyun ağrısının tedavi yöntemleri nelerdir?” sorularını cevapladı.

Op. Dr. Gökhan Özçınar, ameliyattan hemen sonra hastanın ayağa kalkabildiğini ve ağrıların geçtiğini belirtti.

Belden aşağı olan bölgedeki ağrıların belden, belden yukarı olan ağrı ve diğer şikayetlerin boyundan kaynaklandığını belirten Özçınar, kolları rahat hareket ettiremeyenlerin doktora gitmelerini tavsiye etti.

Gökhan Özçınar, bacak oynadıkça belin güçlü kaldığını, bunun için yüzme ve yürüyüş yapılmasını, ağır işler yapılmamasını önerdi.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu deneyimli haberci Emel Aktan’ın yaptığı Önce Sağlık her gün 12:15’de Ülke TV ekranlarında.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet