Muhabbet KapısıProf. Dr. Mustafa Karataş ile - 29 Ocak 2023

MUTSUZ BİR AİLE NASIL KURTULUR?
      
İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’yla ekranlardaki yerini alıyor. Muhabbet Kapısı’nda bu hafta İslam Dininde aile hayatı ve iyi geçim için yapılması gerekenler ele alınacak. 
      
Dini konularda akıllara takılan sorular, Allah’ın Müslümanlara emirleri, Hz. Muhammed’in ümmetine verdiği tavsiyeler ve Kur’an-ı Kerim’de yer alan mesajlar Muhabbet Kapısı ile ekrana geliyor. Programda bu hafta İslam dini açısından aile mutluluğu için yapılması gerekenleri ve iyi geçimin sırlarını ele alacak. Karataş, ‘Evde huzurlu olmanın formülü nedir? Eşler arasındaki sorunlar nasıl çözülmeli? Yuvanın huzurunu kaçıracak kişilere nasıl davranmalıyız? Aileler yuvaya ne kadar müdahale etmeli? Sevgi ve muhabbeti arttıran bir dua var mıdır? Eşler arasında çocuklar yüzünden çıkan kavgalar nasıl çözülmeli? Mutsuz bir aileyi nasıl huzurlu hale getirebiliriz? İnsanı emek mi konfor mu mutlu eder?’ sorularını Muhabbet Kapısı’nda yanıtlanacak.       
    
İslam’da birlik ve beraberliğin önemi, aile hayatında dikkat edilmesi gereken noktalar, günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ekrana taşınıyor. 
 
Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe ve Pazar 09.50’de Kanal 7’de...
YORUMLAR 1
  • Nuray özdemir 04.02.2023 01:29
    Selam aleyküm hocamın okudugu duayı yazılı olarak yüklerseniz memun olurum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet