Muhabbet KapısıProf. Dr. Mustafa Karataş ile - 15 Ocak 2023

KALBİ TEMİZLEMENİN YOLLARI NELERDİR? 
      
İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’yla ekranlardaki yerini alıyor. Muhabbet Kapısı’nda bu hafta ruh ve beden temizliği kavramları İslam dini açısından ele alınacak.   
      
Dini konularda akıllara takılan sorular, Allah’ın Müslümanlara emirleri, Hz. Muhammed’in ümmetine verdiği tavsiyeler ve Kur’an-ı Kerim’de yer alan mesajlar Muhabbet Kapısı ile ekrana geliyor. Programda bu hafta İslamiyet’in çok önem verdiği ruh ve beden temizliği konuşulacak. Karataş, ‘Temizlik imanın yarısıdır ne demek? Kalbim temiz demek doğru mudur? Kalbi temizlemenin yolları nelerdir? Hz. Muhammed beden temizliği için ne yapardı? Çevreyi ve doğayı kirletenlerin günahı nedir? Necasetten taharet ne demektir? Temizlik takıntısı olanlar nasıl kurtulur? Sirke ile temizlik zararlardan korur mu? Diş fırçalamak misvak yerine geçer mi?’ sorularını Muhabbet Kapısı’nda yanıtlanacak.       
    
İslam’da birlik ve beraberliğin önemi, aile hayatında dikkat edilmesi gereken noktalar, günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ekrana taşınıyor. 
 
Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe ve Pazar 09.50’de Kanal 7’de...     

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet