Dünyayı Geziyorum - Mauritius Adası | 27 Mart 2022

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum Türkiye ve dünyadan benzersiz görüntülerle izleyicisiyle buluşuyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta Hint Okyanus’unda yer alan Mauritius adasındaki serüvenine kaldığı yerden devam ediyor.

Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri ekrana getiren Dünyayı Geziyorum izleyicilerine oturdukları yerden dünyayı gezme olanağı sunuyor. Dünyayı Geziyorum ekibi bu hafta benzersiz doğasıyla görenleri kendisine hayran bırakan Mauritius adasındaki gezisini sürdürdü. Dünyayı Geziyorum ekibi bu hafta ilk olarak vahşi doğada safariye çıktı. Görkemli aslanların arasında dolaşan Özlem Tunca ve Yakupcan, elleriyle zürafa besledi. Özlem Tunca ve ekibi daha sonra Mauritius adasının sömürge döneminden kalan eserlerini gezdi. İngilizler tarafından sömürge altına alınan adadaki tarihi yapıları inceleyen Tunca, geçmişin izlerini izleyicileri için sürdü.

Dünyayı Geziyorum ekibi son olarak Mauritius adasının el değmemiş tabiatında bir gezintiye çıktı. Yemyeşil ormanların arasında bol oksijenin tadını çıkaran Özlem Tunca izleyicileri için benzersiz kareler derledi.

Ekranların sevilen ismi Özlem Tunca’nın sunduğu Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:10’da Kanal 7’de

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet