Başkent Kulisi - Numan Kurtulmuş | 13 Şubat 2022

Siyaset dünyasının önemli gelişmeler ve Ankara kulislerinde yaşananlar, Başkent Kulisi’nde masaya yatırılıyor. Mehmet Acet bu bölüm AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’u ağırladı. Kurtulmuş, 2023 seçim hazırlıklarını ve son günlerde yaşanan olayları Başkent Kulisi’nde ele aldı. 

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelen Başkent Kulisi siyasetin nabzını tutmaya devam ediyor. Başkent Kulisi’nin bu bölümdeki konuğu AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş oldu. Kurtulmuş, ekonomideki dalgalanmaları ve 2023 seçim çalışmalarını Başkent Kulisi’nde değerlendirdi. Programda ayrıca ‘AK Parti 2023 seçimlerine nasıl hazırlanıyor? Muhalefet, Erdoğan’ın karşısına tek adayla mı çıkıyor? Ekonomide yaşanan sıkıntılar sandığı nasıl etkileyecek? Elektrik faturalarına indirim yapılacak mı? Kılıçdaroğlu’nun fatura ödememe kararı ne anlama geliyor?’ sorularına yanıt arandı.

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülkede olup bitenin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi her Pazar 15:15’te Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet