Muhabbet KapısıProf. Dr. Mustafa Karataş ile - 13 Ocak 2022

Ekranların sevilen ismi Mustafa Karataş ve Nursel Tozkoparan’ın sunduğu Muhabbet Kapısı, dini doğru bir şekilde yaşamak isteyenler için çok özel konularla evlere konuk oluyor. Programda bu bölüm komşuluk hakkı çerçevesinde önemli bilgiler ekrana taşındı.

İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş ve Nursel Tozkoparan’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’nda ekranlardaki yerini alıyor. Programda bu bölüm komşuluk hakkı üzerine bir sohbet gerçekleştirildi. Mustafa Karataş ‘İslam’a göre komşuluk hakları nelerdir? Kimler komşu tanımına girer? Apartmanda alınan kararlara uyulması zorunlu mudur? Aidat borcu kul hakkına girer mi? Halı silkelemek, gürültü yapmak kul hakkına girer mi? Sorunlu komşuya nasıl davranılmalıdır? Peygamber efendimiz komşularına karşı nasıl davranırdı? Komşumuz açken yediğimiz yemek haram mıdır? ’ sorularını canlı yayında yanıtladı.

Toplumda zedelenmeye neden olan konular, manevi hayata balta vuran alışkanlıklar, birlik ve beraberliğin gücü, sevginin önemi ve günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ekrana taşınıyor. 

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe 09:30, her Pazar ise 09:50’de Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet