Muhabbet KapısıProf. Dr. Mustafa Karataş ile - 26 Aralık 2021

İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’nda ekranlardaki yerini alıyor. Prof. Dr. Mustafa Karataş, Muhabbet Kapısı’nda bu bölüm insanı yanlışa sürükleyen günah konusunu ele aldı. 

Dini konularda akıllara takılan konular, Allah’ın Müslümanlara emirleri, Hz. Muhammed’in ümmetine verdiği tavsiyeler ve Kur’an-ı Kerim’de yer alan mesajlar Muhabbet Kapısı ile ekrana geliyor.  Programda bu bölüm cehenneme girmek istemeyenlerin kaçınması gereken günah konusu hakkında merak edilenler ekrana taşındı. Karataş ‘Helak edici yedi büyük günah nedir? Günahı temizleyen ameller nelerdir? Şeytan insanı günah işlemeye zorlayabilir mi? Günahların affolunması için nasıl tövbe edilmeli? Allah’ın affetmeyeceği günahlar nelerdir? Günahlarından tövbe etmeden ölen kişiyi Allah affeder mi? Hz. Adem ve eşi Hz. Havva’yı cennetten kovduran günah neydi? Günahların cezası bu dünyada da çekilir mi?’ sorularını programda yanıtladı.

İslam’da birlik ve beraberliğin önemi, aile hayatında dikkat edilmesi gereken noktalar, günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ele alınacak.

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe 09:45, her Pazar ise 09:50’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet