Muhabbet KapısıProf. Dr. Mustafa Karataş ile - 12 Aralık 2021

İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’nda ekranlardaki yerini alıyor. Prof. Dr. Mustafa Karataş, Muhabbet Kapısı’nda bu bölüm tövbe konusu çerçevesinde önemli bilgileri ekrana taşıdı.

Dini konularda akıllara takılan konular, Allah’ın Müslümanlara emirleri, Hz. Muhammed’in ümmetine verdiği tavsiyeler ve Kur’an-ı Kerim’de yer alan mesajlar Muhabbet Kapısı ile ekrana geliyor. Programda bu bölüm İslam’da tövbe üzerine bir sohbet gerçekleştirildi. Mustafa Karataş ‘Tövbe nasıl yapılır? Kimlerin tövbesi kabul olmaz? Her günah tövbe ile af olur mu? Allah’ın affetmeyeceği günahlar hangileridir? Üzerinde kul hakkı olan kişinin tövbesi kabul olur mu? Tövbenin, kabul olduğu gün, saat, gece var mıdır? ’ sorularını canlı yayında yanıtladı.

Toplumda zedelenmeye neden olan konular, manevi hayata balta vuran alışkanlıklar, birlik ve beraberliğin gücü, sevginin önemi ve günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ekrana taşınıyor. 

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe 09:45, her Pazar ise 09:50’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet