Muhabbet KapısıProf. Dr. Mustafa Karataş ile - 4 Kasım 2021

Ekranların sevilen ismi Mustafa Karataş ve Nursel Tozkoparan’ın sunduğu Muhabbet Kapısı, dini doğru bir şekilde yaşamak isteyenler için çok özel konularla evlere konuk oluyor. Programda bu bölüm en büyük günahlardan olan kul hakkı ile ilgili bilinmesi gerekenler ele alındı. 

İslamiyet’e dair merak edilen konular yeni yayın döneminde Prof. Dr. Mustafa Karataş ve Nursel Tozkoparan’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’nda ekranlardaki yerini alıyor. Programda bu bölüm affedilmesi en zor olan günahlardan kul hakkı üzerine bir sohbet gerçekleştirildi. Mustafa Karataş ‘Her kötülüğü yapan biri tövbe edip cennete girebilir mi? Mirasta evlat ayrımı yapmak kul hakkına girer mi? Üzerinde kul hakkı olan kişi helalleşemeden öldüyse ne yapılmalıdır? Evlenmek için ümit veren kişi sonra vazgeçerse kul hakkına girmiş olur mu? Kaçak suyla alınan abdest kabul olur mu? Müslüman biri gayrimüslim birinin malına el koyarsa kul hakkına girer mi?’ sorularını canlı yayında yanıtladı.

Toplumda zedelenmeye neden olan konular, manevi hayata balta vuran alışkanlıklar, birlik ve beraberliğin gücü, sevginin önemi ve günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ekrana taşınıyor.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet