Muhabbet KapısıProf. Dr. Mustafa Karataş ile - 31 Ekim 2021

İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’nda ekranlardaki yerini alıyor. Prof. Dr. Mustafa Karataş, Muhabbet Kapısı’nda bu bölüm İslam’da altıncı his ve rüyada görülen şeyin gerçek çıkmasının yeri üzerine bir sohbet gerçekleştirdi.

Dini konularda akıllara takılan konular, Allah’ın Müslümanlara emirleri, Hz. Muhammed’in ümmetine verdiği tavsiyeler ve Kur’an-ı Kerim’de yer alan mesajlar Muhabbet Kapısı ile ekrana geliyor. Programda bu bölüm geleceği hissetme ve yaşanacak olanları rüyada görme konuları ele alındı. Mustafa Karataş, ‘Görülen rüya gerçek olur mu? Gelecekte olacak olaylar rüya ile bize bildirebilir mi? Burçlar ya da astroloji ile gelecek tahmin edilebilir mi? Altıncı his var mıdır, dinimizde yeri nedir? Bir insan başkasının gönlünden geçeni bilebilir mi? Ebced hesabı ile sırlar çözülür mü? Esma’ül Hüsna’nın insanlar üzerindeki tesirleri nelerdir?’ sorularını canlı yayında yanıtladı.

İslam’da birlik ve beraberliğin önemi, aile hayatında dikkat edilmesi gereken noktalar, günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ele alınacak.

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe 09:45, her Pazar ise 09:50’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet