Seyhan Erdağ'la Süper Pazar - 17 Ekim 2021

Yıllardır yaptığı haberle dikkatleri üzerine çeken Seyhan Erdağ Kanal 7 ekranlarında keyif dolu bir programla izleyici karşısına çıkıyor. Kaliteli magazin içerikleriyle Seyhan Erdağ İle Süper Pazar, birbirinden renkli konu ve konuklarıyla bu hafta da izleyicilerine keyifli anlar yaşattı.

Alışılagelmiş magazin programlarının aksine seviyeli, kaliteli magazin haberleri, ünlülerin aile hayatlarından çok özel sohbetler ve kavgasız, gürültüsüz röportajlar Seyhan Erdağ İle Süper Pazar’da evlere konuk oluyor. Seyhan Erdağ, bu bölüm ilk olarak müzik camiasının hanımefendi ismi Yonca Lodi’nin kulisine konuk oldu. Yıllardır yaptığı şarkılarla gönüllere dokunan Lodi, hayatına dair bilinmeyenleri Seyhan Erdağ’a anlattı. Lodi, tüm dünyayı sarsan pandemi sürecinde yaşadıklarını ve bu sürecin kendi iç dünyasına dönüşündeki etkilerine de değindi.

Seyhan Erdağ İle Süper Pazar’ın diğer konuğu ise verdiği kilolarla görenleri kendisine hayran bırakan Esin Gündoğdu oldu. Seyhan Erdağ, usta oyuncunun kilo verme sürecinde yaşadıklarını ve zayıflamak isteyenler için önemli ipuçlarını Esin Gündoğdu’dan dinledi.

Kavgasız, gürültüsüz kaliteli magazinin yeni adresi Seyhan Erdağ ile Süper Pazar her Pazar 14:15’ten itibaren Kanal 7’de…
YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Seyhan Erdağ'la Süper Pazar - 14 Kasım 2021
Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘’Bahar Kapıda’’ programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu bölüm Anadolu’nun büyük şehirlerinden Sivas’tan renkli görüntülerle evlere konuk oldu.

İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran keyifli bir program, Bahar Gelir’in sunumu ile Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Anadolu’yu karış karış gezen Bahar Kapıda ekibi bu bölüm köklü tarihiyle Sivas’tan izleyici karşısına çıktı. Bahar Kapıda ekibi ilk olarak Sivas’ın sembolü Çifte Minareli medreseye gitti. İlhanlı Veziri Sahip Şemseddin Mehmet Cüveyni tarafından 1271-1272 yılında yaptırılan medreseyi gezen Bahar Gelir, medresenin tarihini bölge rehberinden dinledi. Bahar Kapıda ekibi daha sonra yıllarını bağlama yapmaya adayan bağlama ustasını ziyaret etti. Aşık Veysel’in 107 yıllık bağlamasıyla onun türkülerini çalan Şentürk İyidoğan, bağlamanın kendisi için önemine değindi.

Bahar Kapıda ekibinin son durağı ise Sivas’ın meşhur tarak ustası oldu. Ustanın yaptığı tarakların saç kırılmasına çok iyi geldiğini öğrenen Bahar Gelir, tarağın kalp kırıklıklarına da fayda sağlayıp sağlamayacağını sorunca tarak ustası Fatih Durna büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her Pazar 11:30’da Kanal 7 ekranlarında…
Seyhan Erdağ'la Süper Pazar - 14 Kasım 2021
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet