Muhabbet KapısıProf. Dr. Mustafa Karataş ile - 24 Haziran 2021

İslamiyet’e dair merak edilen konular, Kanal 7 Program Koordinatörü Nursel Tozkoparan ve Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’yla ekrana geliyor. Tozkoparan ile Karataş bu bölüm Kurban Bayramı yaklaşırken kurban kesimiyle ilgili bilinmesi gerekenleri ekrana taşıdı. 

Kanal 7 ekranlarının sevilen ismi Prof. Dr. Mustafa Karataş ve Kanal 7 Program Koordinatörü Nursel Tozkoparan’ın sunduğu Muhabbet Kapısı dini konularda özen gerektiren konuları izleyicisine aktarmaya devam ediyor. Muhabbet Kapısı’nda bu bölüm yaklaşan Kurban Bayramı’na özel bir sohbet gerçekleştirildi. Mustafa Karataş ‘Hangi hayvanlardan kurban olmaz? Kredi kartına taksitle kurban kesilir mi? Hayvandaki hangi kusurlar kurbana mani olur? Kurbanı şoklayarak kesmek günah mıdır? Kocası kurban kesen kadının da kurban kesmesi gerekir mi? Ölen kişinin adına kurban kesilir mi? Borcu olan kişi kurban kesebilir mi?’ sorularını canlı yayında yanıtladı.

Manevi hayatı şekillendiren konularda akıllara takılan sorular, İslam’da birlik ve beraberliğin önemi, aile hayatında dikkat edilmesi gereken noktalar, günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Nursel Tozkoparan’ın soruları, Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ekrana taşınıyor.

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe 09:30’da Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet