Cuma Sohbetleri - 26 Şubat 2021

Ekranların sevilen sunucusu Muhsin Bay’ın sunduğu, emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın sohbetleriyle katıldığı Cuma Sohbetleri doğru bilgiyi izleyicisine aktarmaya devam ediyor. Programda bu bölüm kılınamayan namazların kazasını eda etme hakkında bilinmesi gerekenler ekrana taşındı.  

Mübarek Cuma gününün maneviyatı her hafta Cuma Sohbetleri’nde ekrandan izleyiciye ulaştırılıyor. Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan ve başarılı sunucu Muhsin Bay Cuma Sohbetleri’nde bu bölüm zamanında kılınamayan namazları kaza etmenin önemi üzerine bir sohbet gerçekleştirildi. Nursaçan ‘Kaza namazları ne zaman ve nasıl kılınır? Namaz borçları nasıl hesaplanır? Kaza namazlarının hükmü nedir? Önceden kılınamayan namazları şimdi nasıl kaza edilmeli? Kaza namazları hangi vakitlerde kılınır ve nasıl niyet edilir? Kerahat vakitlerinde kaza namazı kılınır mı? Sünnet ve vacip namazların kazası olur mu? Sünnet namazları yerine kaza namazları kılınabilir mi?’ sorularını canlı yayında yanıtladı.

İslam’a uygun yaşamanın incelikleri, izleyicilerden gelen sorular, gündelik yaşamda karşılaşılan olayların dini boyutları Cuma Sohbetleri’nde ele alınıyor.

Necmettin Nursaçan’ın sohbeti, ekranların başarılı yüzü Muhsin Bay’ın sunumuyla Cuma Sohbetleri her Cuma 09:30’da Kanal 7’de.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet