Cuma Sohbetleri - 12 Şubat 2021

İslamiyet’i gelecek nesillere doğru bir şekilde aktarmak ve ahiret hayatını güzelleştirmek için bilinmesi gereken dini bilgiler Cuma Sohbetleri’yle  izleyiciye aktarılmaya devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının sevilen ismi Muhsin Bay’ın sunumu ve emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın anlatımlarıyla ekrana yansıyan Cuma Sohbetleri her hafta Cuma namazından önce bilgilendiriyor.

Müslümanların bayramı olan Cuma gününü şenlendiren Cuma Sohbetleri dini konularda akıllara takılan sorulara yanıt arıyor. Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan ve başarılı sunucu Muhsin Bay Cuma Sohbetleri’yle ekrandaki yerini alıyor. Kur’an-ı Kerim’in insanlara İslamiyet’i doğru bir şekilde yaşamaları için verdiği mesajlar Cuma Sohbetleri’nde ekrana taşınıyor.

İslam’a uygun yaşamanın incelikleri, izleyicilerden gelen sorular, gündelik yaşamda karşılaşılan olayların dini boyutları Cuma Sohbetleri’nde ele alınıyor.

Necmettin Nursaçan’ın sohbeti, ekranların başarılı yüzü Muhsin Bay’ın sunumuyla Cuma Sohbetleri her Cuma 09:30’da Kanal 7’de.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet