Cuma Sohbetleri - 22 Ocak 2021

İslamiyet’i gelecek nesillere doğru bir şekilde aktarmak ve ahiret hayatını güzelleştirmek için bilinmesi gereken dini bilgiler Cuma Sohbetleri’yle izleyiciye aktarılıyor.  Programda bu bölüm Hz. Muhammed’in güzel ahlak için verdiği tavsiyelere yer verildi. 

Müslümanların bayramı olan Cuma gününü şenlendiren Cuma Sohbetleri izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan ve başarılı sunucu Muhsin Bay Cuma Sohbetleri’nde bu bölüm Müslümanların öncüsü Hz. Muhammed’in güzel ahlak ve helal kazanç sağlamaya gösterdiği önem hakkında bir sohbet gerçekleştirildi. Necmettin Nursaçan, Hz. Muhammed’in tanık olanları kendisine hayran bırakan ahlakı, tevazuu, eşlerine olan davranışı, çocuklarla kurduğu iletişim canlı yayında ele alındı.

İslam’a uygun yaşamanın incelikleri, izleyicilerden gelen sorular, gündelik yaşamda karşılaşılan olayların dini boyutları Cuma Sohbetleri’nde ele alınıyor.

Necmettin Nursaçan’ın sohbeti, ekranların başarılı yüzü Muhsin Bay’ın sunumuyla Cuma Sohbetleri her Cuma 09:30’da Kanal 7’de.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet