Cuma Sohbetleri - 11 Eylül 2020

İslamiyet’i gelecek nesillere doğru bir şekilde aktarmak ve ahiret hayatını güzelleştirmek için bilinmesi gereken dini bilgiler yeni yayın döneminde Cuma Sohbetleri’yle izleyiciye aktarılıyor.  

Müslümanların bayramı olan Cuma gününün ruhuna uygun sohbetlerin gerçekleştiği Cuma Sohbetleri yeni yayın döneminde izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan ve başarılı sunucu Muhsin Bay Cuma Sohbetleri’nde yeni yayın döneminin ilk programında Allah ve kulu arasında köprü görevi gören dua konusu ele alındı. Nursaçan, özellikle Covid-19 salgınıyla baş ederken okunacak duaları canlı yayında izleyiciye aktardı. ‘Hastalıklardan korunmak için nasıl dua edilmelidir? Kur’an-ı Kerim’de geçen şifa ayetleri nelerdir? Salgın ve bulaşıcı hastalıklara karşı hangi dualar okunmalıdır? Yapılan işlerde bolluk ve bereket olması için okunacak dualar nelerdir?’ soruları canlı yayında yanıt buldu.

İslam’a uygun yaşamanın incelikleri, izleyicilerden gelen sorular, gündelik yaşamda karşılaşılan olayların dini boyutları Cuma Sohbetleri’nde ele alınıyor.

Necmettin Nursaçan’ın sohbeti, ekranların başarılı yüzü Muhsin Bay’ın sunumuyla Cuma Sohbetleri her Cuma 09:30’da Kanal 7’de.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet