Bıçak Sırtı - 122. Bölüm

Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Bıçak Sırtı 122. bölümüyle izle7.com'da. Bıçak Sırtı dizisi yayınlanmış tüm bölümleriyle izle7.com'da

Bıçak Sırtı’nda bu bölüm Swara Lukşi’nin gerçekleri söylemesi için elinden geleni yapar. Lukşi neden Abhi adını aldığını itiraf edecek mi?

122. Bölüm Özeti

Sanskar polislerle birlikte Mansi’nin evine gider. Lukşi’nin karşısına çıkıp gerçekleri anlatmasını isteyen Sanskar ailesini de çağırır. Lukşi’nin parmak izini alan polis eski parmak iziyle eşleşmediğini söyler. Bunu duyan Maheshvari ailesi yıkılır. Fakat Sanskar bunun bir oyun oynadığını düşünür. Swara ise yaşananları çözmek için harekete geçer. Swara soruları ve delilleriyle Lukşi ve Mansi’yi köşeye sıkıştırır. Lukşi gerçekleri itiraf edecek mi?

Yönetmen: Ravi Raj
Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma
Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,
Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015
YORUMLAR 3
  • Elif 19.01.2021 03:57
    HEpiniz sıraya girip sanskaar'dan özür dilemeleri lazımdı uttara, papabadi , ragini ve ailesi hariç hepsi (Sanskaarı özledikçe tekrar yapıyorum )
  • DILEK 06.11.2020 18:52
    BUNDAN IZLIYORUM FINAL OLDU AMA O KADAR GUZEL BIR DIZIKI YINE IZLIYORUM
  • Elif 02.08.2020 06:18
    Yani lucky bu zekanı hep yanlış yerlerde kullanmandan sıkıldım seni kiralık beyinli
Daha fazla yorum görüntüle