Bıçak Sırtı - 56. Bölüm

Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Bıçak Sırtı 56. bölümüyle izle7.com'da. Bıçak Sırtı dizisi yayınlanmış tüm bölümleriyle izle7.com'da.

Bıçak Sırtı’nda bu bölüm Ragini ailesine türlü eziyetler eder. Swara buna engel olmak ister fakat Ragini Swara’yı engeller. Swara ailesini kurtarmak için nasıl bir plan yapacak?

56. Bölüm 

Ragini evin sahibi olduğu için evde bir parti vermek ister. Ragini partide kayınvalidesini ve kayınbabasını garson gibi kullanarak onları herkesin önünde rezil eder. Swara onun bu tavrına çok öfkelenir ve herkese yardım etmeye çalışır. Ragini evin sahibi olduğunu belirten belgeleri sürekli yanında taşır. Swara bir yolunu bulup belgeleri değiştirmeyi başarır. Fakat Ragini’nin sinsi planı yüzünden Swara belgeyi geri vermek zorunda kalır. Yenik düşen Swara’nın bir sonraki hamlesi ne olacak?

Yönetmen: Ravi Raj
Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma
Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,
Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015
YORUMLAR 3
  • sude 04.09.2020 01:34
    seyirciler kör bıçağı görmüyorlar sahnedeki adam bir fark ediyor hahaa
  • Sebahat Alieva 13.12.2019 15:34
    Çok güzel bir filim
  • Kim bum 13.12.2019 04:51
    Oo Ranverle Deepikacım gelmişler konuk olarak :)
Daha fazla yorum görüntüle