Bıçak Sırtı - 36. Bölüm

Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Bıçak Sırtı 36. bölümüyle izle7.com'da. Bıçak Sırtı dizisi yayınlanmış tüm bölümleriyle izle7.com'da

Bıçak Sırtı’nda bu bölüm Ragini Swara’nın evden kovulmasını sağlar fakat Swara’nın bahçedeki çadırda yaşayacağını duyunca hayalleri yıkılır. Swara’yı hayatından tamamen çıkarmak isteyen Ragini ne yapacak?

36. Bölüm

Ragini’nin planları işe yarar ve Swara ile Sanskar evden kovulur. Swara ise kendisiyle dalga geçmeye çalışan Ragini’yi şok rahatsız edecek bir konuşma yapar. Swara’nın evden ayrılıp bahçede kurduğu çadırda yaşayacağını gören Ragini, Lukşi ile evliliği hakkında endişelenir. Swara Ragini’ye ağır sözler söyler. Ragini onların bahçeden de kovulması için harekete geçer. Ragini Swara’yı hayatından tamamen çıkarmanın yolunu bulabilecek mi? 

Yönetmen: Ravi Raj
Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma
Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,
Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015
YORUMLAR 2
  • jan di 18.06.2020 06:18
    bayılıyorum bu diziye
  • Kim bum 23.11.2019 03:42
    Pekâla bu kadar gözyaşı yeterli çünkü onlar çok değerli. Sanskarın sözlerine bayılıyorum çok tatlı ve akıllı, sevdim ki ben seni çoook, swarayla mutlu olun çoook :) ♡ maşallah evde biri bağırarak bişey söylüyo on saniyede herkes orda :D neyin kafası bu ne merak yani, işleri güçleri yok her sese geliyorlar çok komik :) Swaranın adı bi kere çıktı yalancıya ya kimse inanmaz bir daha ona. Malesef. Garip kızım benim kıyamam.