Bıçak Sırtı - 30. Bölüm

Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Bıçak Sırtı 30. bölümüyle izle7.com'da. Bıçak Sırtı dizisi yayınlanmış tüm bölümleriyle izle7.com'da

Bıçak Sırtı’nda bu bölüm Ragini Swara ve Lukşi’nin evlenmemesi için Swara’yı nehre atar. Düğün töreninde herkes Swara’yı arar fakat bulamaz. Ragini’nin gerçek yüzü ortaya çıkacak mı?

30. Bölüm

Ragini Swara’nın Lukşi’yle evlenmesini engellemek için harekete geçer ve Swara’yı nehre atar. Daha sonra hiçbir şey olmamış gibi eve dönen Ragini, Swara’nın kendisiyle gelmediğini ve nerede olduğunu bilmediğini söyler. Herkes Swara’yı merak ederken Ragini planını adım adım uygulamanın mutluluğunu yaşar. Öte yandan Sanskar nehre düşen Swara’yı bulur ve hastaneye kaldırır. Büyükanne ise her şeyi Ragini’nin planladığını, Swara’yı tehlikeye attığını herkese anlatır. Ragini’nin gerçek yüzü sonunda ortaya çıkacak mı?

Yönetmen: Ravi Raj
Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma
Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,
Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015
YORUMLAR 1
  • Feyza 21.11.2019 19:25
    Gerizekalı Lakshya ! Bu kadar mı olur ya Swarayla evlenmiyorsan evlenme tamam da Raginiyle evlenmek ne ya. Başka kız mı yok memlekette o olmazsa o diyorsun. Ay sinir oldum. Bilsen o Ragini neler yaptı ne yılanlıklar sinsi cadı. Pis kız ya. Öfke doluyum ona karşı Swara & Lakshya aşkı bitmemeliydi. Yaa. Çok üzgünüm şuan. Raginiyi kesinlikle kabul edemem. Kabul edilcek gibi değil. Shanskar bile bu kadar kötülük yapmadı Ragini kendi kardeşine neler yaptı kız az daha ölücekti.