Cuma Sohbetleri - 27 Eylül 2019

İslamiyet’i gelecek nesillere doğru bir şekilde aktarmak ve ahiret hayatını güzelleştirmek için bilinmesi gereken dini bilgiler Cuma Sohbetleri’yle izleyiciye aktarılmaya devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının sevilen ismi Muhsin Bay’ın sunumu ve emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın anlatımlarıyla ekrana yansıyan Cuma Sohbetleri her hafta Cuma namazından önce bilgilendiriyor.

Necmettin Nursaçan, “Zilzal - Zelzele ne demektir? Depremde okunacak dualar nelerdir? Deprem ve doğal afetlerde kılınacak namaz hangisidir? İstanbul depreminin verdiği bir mesaj var mı?” sorularını cevapladı.

“İstanbul depreminin verdiği bir mesaj var mı?” sorusuna Necmettin Nursaçan, yaşanılan İstanbul depreminin verdiği mesajları anlamak gerektiğini, bu mesajın maddi ve manevi tedbirler alınmasında etkili olduğunu açıkladı.

“Deprem ve doğal afetlerde kılınacak namaz hangisidir?” sorusuna ise Nursaçan, depremden sonra iki rekat namaz kılmanın doğru olacağını söyledi.

Necmettin Nursaçan’ın sohbeti, ekranların başarılı yüzü Muhsin Bay’ın sunumuyla Cuma Sohbetleri her Cuma 09:30’da Kanal 7’de.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet