Sev Yeter - 251. Bölüm

Sevilen Hint dizisi Sev Yeter 6 Haziran Perşembe günü yayınlanan son bölümü 251. bölümüyle izle7.com'da. Sev Yeter’de Babalar Günü gelmiştir. Ruhi, Adi ve Pihu babaları Raman hakkında çok güzel sözler söylerler. Herkes gözleri dolu dolu onları dinler. Raman da çok duygulanmıştır. Özellikle Pihu’nun sevgi dolu sözleri Raman’ı oldukça şaşırtır.

İshita çocuklarına dişçi konferansına Singapur’a gideceğini söyler fakat Adi onun yalanını ortaya çıkarır. Kardeşi Ruhi’yle bu gerçeği paylaşan Adi, İshita’yı durdurmanın yollarını arar. Ruhi İshita’nın hayatında başka biri olduğunu düşünürken, Adi de babasına olanları haber verir. Raman İshita’ya daha fazla öfkelenir ve onun için kılını kıpırdatmaz. İshita’nın herkese yalan söylemesinin sebebi ne?

Sürükleyici hikayesi, etkileyici sahneleri ve tutku dolu aşkıyla ekranlarda fırtınalar koparan Sev Yeter hafta içi her gün 22:00’de Kanal 7’de…

Künye:
Orijinal Adı: Ye Hai Muhabbetin
Yapım: Ekta Kapoor
Yönetmen: Neeraj Baliyan Imran
Oyuncular: Divyanka Tripathi, Karan Patel, Abhishek Verma, Ruhanika Dhawan, Aditi Bhatia, Ribbhu Mehra, Abhishek Verma, Kaushal Kapoor, Shahnaz Rizwan, Sangram Singh, Avantika Hundal, Shireen Mirza Senarist: Ritu Bhatia
Türü: Romantik, dram
YORUMLAR 2
  • Nilgün 05.05.2023 04:23
    Umarım İshita’nın hayatında biri vardır. Oh olsun kalın kafalı Raman’a. Yenir yutulur hakaretler değildi İshita’ya yaptıkları. Çatlasın kıskançlıktan.
  • seher 25.03.2021 05:53
    kos koca sio oldu şaguna kukla bence kukla kal işitayı hiç haketmiyorsun çünkü sinirimi bozdu bu raman
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet