Sev Yeter - 218. Bölüm

Sevilen Hint dizisi Sev Yeter 22 Nisan Pazartesi günü yayınlanan son bölümü 218. bölümüyle izle7.com'da. Sev Yeter’de bu akşam Ruhi Pihu’ya gerçek annesinin kim olduğunu söyleme taraftarıdır. İshita ise bunun için erken olduğunu belirtir. Shagun İshita’dan tekrar nefret etmeye başlar. Shagun İshita’ya karşı Niddhi ile iş birliği yapacak mı?

Ruhi Pihu’ya İshita’nın gerçek annesi olduğunu söylemek ister. Bunun için Pihu’nun doğduğu hastaneye giden Ruhi lafa nasıl başlayacağını bilemez. İshita son anda ona yetişir ve gerçekleri anlatmasını engeller. Öte yandan Shagun İshita’nın tüm hayatını elinden almaya çalıştığını düşünerek öfkelenir ve ona karşı güler yüzlü olsa da onun kötülüğü için uğraşır. Niddhi ise Shagun’la görüşme ayarlar. Shagun’la yüzleştiğinde onun her yaptığından haberi olduğunu ve onun yanında yer aldığını belirtir. Shagun Niddhi’ye inanıp onunla iş birliği yapacak mı?

Sürükleyici hikayesi, etkileyici sahneleri ve tutku dolu aşkıyla ekranlarda fırtınalar koparan Sev Yeter hafta içi her gün 22:00’de Kanal 7’de…

Künye:
Orijinal Adı: Ye Hai Muhabbetin
Yapım: Ekta Kapoor
Yönetmen: Neeraj Baliyan Imran
Oyuncular: Divyanka Tripathi, Karan Patel, Abhishek Verma, Ruhanika Dhawan, Aditi Bhatia, Ribbhu Mehra, Abhishek Verma, Kaushal Kapoor, Shahnaz Rizwan, Sangram Singh, Avantika Hundal, Shireen Mirza Senarist: Ritu Bhatia
Türü: Romantik, dram
YORUMLAR 1
  • Nilgun 20.04.2023 15:22
    Pihu’ya gerçeği söyleme konusunda Ruhi haklıydı. Gayet de güzel ilerliyordu. Ne yani, kaç yaşında söyleyeceksiniz İshita?!
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet