Sev Yeter - 213. Bölüm

Kanal 7'nin ilgi gören Hint dizisi Sev Yeter 12 Nisan Cuma günü yayınlanan son bölümü 213. bölümüyle izle7.com'da. Sev Yeter’de bu akşam Bhala ailesinin evinde küçük çaplı bir yarışma düzenlenir. Raman bu yarışmada Ruhi’nin en sevdiği karakterin kostümünü giyer. Babasını o halde karşısında gören Ruhi ne yapacak?

Aditya ve Alya Mihir’e özgüven kazandırmak için bir yarışma düzenlemeye karar verir. Tüm ailede yarışma heyecanı yaşanır. Alya ve Aditya Mihir’in bu yarışmaya katılması için onu ikna etmeye çalışır. Mihir onların ısrarına daha fazla dayanamaz. Yarışma sırasında heyecan doruğa ulaşır. Yarışma sırasında renkli anlar yaşanır. Raman Ruhi’ye geçmişi hatırlatmak için onun okulunda giydiği kıyafeti giyer. Ruhi babasını bu şekilde görünce çok duygulanır. Ruhi duygularını belli etmek istemez. Raman ise onun bakışlarından her şeyi anlar. 

Sürükleyici hikayesi, etkileyici sahneleri ve tutku dolu aşkıyla ekranlarda fırtınalar koparan Sev Yeter hafta içi her gün 22:00’de Kanal 7’de…

Künye:
Orijinal Adı: Ye Hai Muhabbetin
Yapım: Ekta Kapoor
Yönetmen: Neeraj Baliyan Imran
Oyuncular: Divyanka Tripathi, Karan Patel, Abhishek Verma, Ruhanika Dhawan, Aditi Bhatia, Ribbhu Mehra, Abhishek Verma, Kaushal Kapoor, Shahnaz Rizwan, Sangram Singh, Avantika Hundal, Shireen Mirza Senarist: Ritu Bhatia
Türü: Romantik, dram
YORUMLAR 1
  • Nilgün 17.04.2023 16:20
    Şu doktor Manhoj ortaya çıksa da Shougn ile tekrar başlasa. Kadın yalnızlıktan kurtulunca içindeki kötü duygular uyanmaz. O kadar yol katederek zoru başardın Shougun. Tekrar kötü biri olma.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet