Sev Yeter - 210. Bölüm

Sevilen dizi Sev Yeter 9 Nisan Salı günü yayınlanan son bölümü 210. bölümüyle izle7.com'da. Sev Yeter’de bu akşam Ruhi’nin doğum günü partisine giden Bhala ailesi ona olan sevgilerini göstermeye çalışır. Ruhi’nin eve dönmesini isteyen Bhala ailesini nasıl bir sürpriz bekliyor?

Niddhi Ruhi’yi yanında tutmak için doğum gününde ona bir parti verir. Ruhi bu partiye Raman ve ailesini de çağırır. Fakat Raman davetiyesini evde unuttuğu için kapıda sorun yaşar. Ruhi son anda gelerek onların partiye girmesini sağlar. Partide Ruhi ve Pihu daha çok yakınlaşır. Ruhi kardeşine karşı büyük bir sevgi besler. Bhala ailesi Ruhi’yi duygulandıracak hediyeler hazırlar. Ruhi babasının hediyesini görünce çok duygulanır. Santoshi Ruhi’yi eve dönmeye ikna etmeye çalışır. Fakat Ruhi beklenmedik bir hareketle herkesin kalbini kırar.

Sürükleyici hikayesi, etkileyici sahneleri ve tutku dolu aşkıyla ekranlarda fırtınalar koparan Sev Yeter hafta içi her gün 22:00’de Kanal 7’de…

Künye:
Orijinal Adı: Ye Hai Muhabbetin
Yapım: Ekta Kapoor
Yönetmen: Neeraj Baliyan Imran
Oyuncular: Divyanka Tripathi, Karan Patel, Abhishek Verma, Ruhanika Dhawan, Aditi Bhatia, Ribbhu Mehra, Abhishek Verma, Kaushal Kapoor, Shahnaz Rizwan, Sangram Singh, Avantika Hundal, Shireen Mirza Senarist: Ritu Bhatia
Türü: Romantik, dram
YORUMLAR 3
  • Nilgün 15.04.2023 21:12
    Ruhi,yürü git Avustralya’ya be! Bu ne öfke böyle!
  • Nilgün 15.04.2023 20:53
    Ruhi’ye en güzel cevap”Madem Nidhi ile çok mutlusun,peki git o zama.” demek lazım.Küçük cadı,kardeşin küvete muhtaç erken doğmuş bir bebekti. Seni vermeseler yaşamayacakti. Kaldı ki vermeyi de düşünmediler. Sadece her şey ters gitti.
  • Maral 28.10.2021 07:26
    dizi bittiği zaman bir daha bu siteden asla ve asla dizi izlemem. ne bu kadar çok reklam mı olur dizi den çok reklam izliyorum hiç hoş değil. 1,5 saatlik dizi sizin gereksiz reklamlarınız yüzünden 3 saat sürüyor.
Daha fazla yorum görüntüle
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet