Sev Yeter - 169. Bölüm

Ekranların günlük Hint dizisi Sev Yeter 7 Şubat Perşembe günü yayınlanan son bölümü 169. bölümüyle izle7.com'da. Sev Yeter’de bu akşam İshita Rohit’in velayetini almak için harekete geçer. Vandita ise bir öğrencisinin intiharına sebep olduğu gerekçesiyle suçlanır. Vandita’yı linçten kim kurtaracak?

İshita Rohit’in velayetini almak için bir avukatla anlaşır. Rohit’in gerçek annesi de avukatın eşi Pallavi çıkar. Pallavi gerçekleri kocasından gizler. Bu yüzden yetimhane müdürüyle anlaşıp Rohit’in belgelerini önceden imzalar. İmzanın anlaşılmaması için ise sol elini kullanır. Avukat imzaya bakınca şüphelenir. Öte yandan Vandita’nın öğrencilerinden biri soruları çalmak isterken yakalanır ve panikle camdan atlar. Bunun üzerine Vandita öğrenciyi intihar etmesine sebep olmakla suçlanır. Ashok ve Suraj okuldaki kışkırtarak Vandita’yı cezalandırmalarını ister. Fakat Vandita’nın hiç beklemediği biri onun imdadına yetişir. Vandita’yı linçten kurtaran kişi kim?

Sürükleyici hikayesi, etkileyici sahneleri ve tutku dolu aşkıyla ekranlarda fırtınalar koparan Sev Yeter hafta içi her gün 21:20’de Kanal 7’de

Künye:
Orijinal Adı: Ye Hai Muhabbetin
Yapım: Ekta Kapoor
Yönetmen: Neeraj Baliyan Imran
Oyuncular: Divyanka Tripathi, Karan Patel, Abhishek Verma, Ruhanika Dhawan, Aditi Bhatia, Ribbhu Mehra, Abhishek Verma, Kaushal Kapoor, Shahnaz Rizwan, Sangram Singh, Avantika Hundal, Shireen Mirza Senarist: Ritu Bhatia
Türü: Romantik, dram
YORUMLAR 2
  • Nilgün 27.03.2023 11:15
    İshita,ne kadar düşüncesizsin ya! Pallavi’nin kemiklerini kırdıracak kocasına. Ne demek bir adama” Karın evde mi?”diye gecenin bir vakti sormak. Hem de Raman soracak. İshita paldır küldürsün. Annen gibi.
  • Sarmişhla Kariçmanhi 04.05.2022 23:25
    Beatful wow! difrent good!
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet