Dünyanın Tadı - Beypazarı - 10 Kasım 2018

Dünya lezzetleri, yöresel ve evrensel yemekler, yemek tarifleri, tatlılarla dolu bir program... Hem seyahat etmek hem de yöresel lezzetler tatmak isteyenler Yasin Esirgenç'in sunduğu Dünyanın Tadı Beypazarı tarihi mekanları, gezilecek yerleri ve yöresel yemekleri ekranlarınıza taşıdı.

Yasin Esirgenç’in sunduğu Dünyanın Tadı farklı kültürler ve lezzetlerle evlere konuk oluyor. İlginç yemek alışkanlıklarının ekrana taşındığı Dünyanın Tadı bu hafta tarihi ipek yolu üzerinde bulunan Ankara Beypazarı’nda birbirinden lezzetli tatları ekrana getirecek.

Yasin Esirgenç’in sunumuyla ekrana gelen Dünyanın Tadı, dünyanın seçkin mutfaklarından farklı yemekleri, sofra adaplarını ve sokak lezzetlerini izleyiciyle buluşturuyor. Yasin Esirgenç, etrafı mağaralarla dolu olan tarihi İnözü Vadisi’nde süt, un, tuz, tereyağı ve şeker ile hazırlanan höşmerim tatlısı yapımını izleyiciyle paylaşacak. Beypazarı’nın yöresel lezzetlerinin izini sürmeye devam eden Esirgenç, Beypazarı’nın eşsiz lezzeti olan meşhur güvecin tarifini ve püf noktalarını taş fırını ustası yapacak.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet