Dünyanın Tadı - Avusturya | 18 Ağustos 2018

Yasin Esirgenç’in sunduğu Dünyanın Tadı programı, farklı kültürler ve lezzetlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Farklı yemek kültürlerini sofralarınıza konuk eden Dünyanın Tadı bu hafta Avusturya’nın birbirinden güzel şehirlerindeki lezzetleri izleyicilerle paylaşacak.

Yasin Esirgenç’in sunumuyla ekrana gelen Dünyanın Tadı, dünyanın seçkin mutfaklarından farklı yemekleri ve sofra kültürlerini izleyicilerle buluşturuyor. Yasin Esirgenç bu hafta izleyicileri yemyeşil ormanları, nehirleri ve tarihi yerleriyle kendine hayran bırakan Avusturya mutfağında bir gezintiye çıkaracak. Dünyanın Tadı ekibi Avusturya alplerinin kenarlarındaki birbirinden güzel şehirlerden farklı lezzetleri tadacak. Esirgenç, izleyicilere tütsülenmiş alabalıktan başlayıp, Kaiserschmarrn tatlısı, elma ve havuç çorbası, fırında alabalık, yaz salatası gibi Avusturya’nın olmazsa olmaz lezzetlerinin tariflerini aktaracak. 

Öte yandan Avusturya’nın geleneksel ürünlerinden kabak çekirdeği yağı, Alplerin Peynirleri, 20 yıllık sirke tadımı gibi eşsiz besinleri de izleyicilere tanıtacak.

Soslu yemekler, deniz ürünleri, tatlılar, acılar… Dünya ülkelerinden en farklı lezzetler Yasin Esirgenç’in sunumuyla her Cumartesi saat 15:15’te ‘’Dünyanın Tadı’’ programı ile Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet