Necmettin Nursaçan'la Sohbetler - 10 Mart 2018

Kanal 7 ekranlarının beğeniyle takip edilen programı ‘’Cuma Sohbetleri’’ yeni yayın döneminde de Cuma günlerinin nurunu ekrana taşıyor. Başarılı sunucu Muhsin Bay’ın sunumu, emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın sohbetiyle katıldığı Cuma Sohbetleri’nde dini konularda akıllara takılan sorular Kur’an-ı Kerim ışığında yanıt buluyor.

Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın yorumları, Kanal 7’nin başarılı sunucusu Muhsin Bay’ın sunumuyla Cuma Sohbetleri, İslamiyet’e uygun bir yaşam sürmek konusunda izleyicilere rehberlik ediyor. Yapılacak ibadetler, kul hakkı ve komşu ilişkilerine kadar gündelik hayatta ihtiyaç duyulan tüm dini bilgiler Cuma Sohbetleri’nde yer alıyor.

İzleyicilerden gelen sorular, toplumda yaşanan gelişmelerin dini boyutları, İslam tarihinde iz bırakan olaylar her hafta canlı yayında Kur’an-ı Kerim ve hadisler ışığında değerlendiriliyor.

Necmettin Nursaçan’ın sohbeti, ekranların başarılı yüzü Muhsin Bay’ın sunumuyla ‘’Cuma Sohbetleri’’  her Cuma 09.30’da canlı yayınla Kanal 7 ekranlarında…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet