Necmettin Nursaçan'la Sohbetler - 9 Aralık 2017

Dünyada ve ebedi hayatta huzurlu bir yaşam sürmek için yapılması gerekenlerin konuşulduğu, İslamiyet’i hakkıyla yaşamanın öğütlendiği ‘’Nursaçan’la Sohbetler’’ Kanal 7 ekranlarında izleyicisini bilgilendirmeye devam ediyor. Programda bu hafta İslamiyet’e dair merak edilenler hakkında bir sohbet gerçekleştirildi.

Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın yorumları, Ayşe Güler Alaca’nın sunumuyla ekrana gelen Necmettin Nursaçan’la Sohbetler dini konuları ele almaya devam ediyor. Kur’an-ı Kerim’i rehber alan programda bu hafta kabir ziyaretinin adabı ile ilgili konuşuldu.

Necmettin Nursaçan “Peygamber efendimizin süt anneleri kimlerdir? Ebu Cehil’in oğlu kimdir ve nerede Müslüman olmuştur? Yemin bozmanın affı nedir? Namazda bir şey düşünmek günah mıdır? Lakap takmanın hükmü nedir? Melekler niçin yaratılmıştır” sorularını canlı yayında yanıtladı.

‘Necmettin Nursaçan’la Sohbetler’ Ayşe Güler Alaca’nın sunumu, Necmettin Nursaçan’ın sohbetleriyle her Cumartesi 10:00’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet