Dünyanın Tadı - Ukrayna - 4 Kasım 2017

Yasin Esirgenç’in sunuyor, minik gezgin oğlu Yakupcan eşlik ediyor ’Dünyanın Tadı’  her Cumartesi Kanal 7’de dünyanın lezzetlerini izleyici ile buluşturuyor… Dünyanın Tadı programının bu bölümdeki durağı Ukrayna oldu. Yasin Esirgenç, Ukrayna mutfağının lezzetlerini anlattı. Yöresel Ukrayna evinde ‘’Vareniki’’ mantısını anlattı. Yasın Esirgenç Türk mutfağına benzer olan bu tadın nasıl yapıldığının tarifini verdi ve sizin için tadına baktı. İçerisinde patates ve mantarın olduğu bu lezzetli Ukrayna mantısını Dünyanın Tadın’da ekrana geldi.

Ukrayna’nın meşhur Borş çorbasını yerinde ustalarından öğrendi. Ukrayna’ya gelecek olanlar ”Ukrayna’da ne yenir?, Ukrayna mutfağı nasıldır?, Ukrayna mutfağının ünlü yemekleri nelerdir?, Ukrayna yemek kültürü nasıldır?, Ukrayna yemek fiyatları ne kadar?” Hepsi ve daha fazlası Yasin Esirgençin sunumuyla Dünyanın Tadı’nda….

Dünya mutfaklarından ilginç lezzetler Yasin Esirgenç’in sunumuyla her Cumartesi saat 15:00’te ‘’Dünyanın Tadı’’ programı ile Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet