Bıçak Sırtı - 57. Bölüm

Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Bıçak Sırtı 57. bölümüyle izle7.com'da. Bıçak Sırtı dizisi yayınlanmış tüm bölümleriyle izle7.com'da.

Bıçak Sırtı’nda bu bölüm Ragini Swara ve Sanskar’ı ayırmak için harekete geçer ve bir yolunu bulup ona boşanma belgelerini imzalatır. Haberi olmadan boşandığını anlayan Swara ne yapacak?

57. Bölüm 

Ragini Swara’yı da düşman listesine ekler ve onu evden kovmak için harekete geçer. Swara ise Sanskar’ın kalbini kazanmak için uğraşır. Fakat Sanskar onun sevgisine inanmaz ve ona sırt döner. Bir fırsatını bulan Swara Sanskar’a ona aşık olduğunu itiraf eder. Sanksar bunu inkar eder. Ragini Swara’dan kurtulmak için kayınbabasını kullanır ve ondan boşanma belgelerini Swara’ya imzalatmasını ister. Swara büyük bir oyunla boşanma belgelerini imzalar. Evliliğini kurtarmak isterken bir anda boşandığını öğrenen Swara ne yapacak?

Yönetmen: Ravi Raj
Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma
Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,
Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015
YORUMLAR 2
  • Elif 06.08.2020 18:37
    Şaka gibisin Lucky sen kendine iyi bak da başka bir yapmana gerek yok sanskar kendine iyi bakar bu durumda bile ailesine de sana bile bakar.
  • Meltem 13.12.2019 23:36
    Cok guzel bir hint dizisi daha evvelki dixideki abiyle pragyanin bunaltan aski gibi sakız gibi uzun olmadıkça basarili gidiyor. Şu görmemiş kizin çingeneye beylik verilmesinin ornegi olarak azginlasmasi beni sinir etsede konu cok degisik.ve guzel bir dizi sonucta.