TÜM YORUMLAR 4 Yorum Var
  • SWARA & SANSKAR HAYRANI 30.04.2021 19:14
    Bu diziyi sonuna kadar izledim .Ama tekrar izlemek istiyorum. Tekrarda izliyorum bir eylencesi kalmadı .Çünki hepsini ezbere biliyorum. Keşke MASUM dizisi bitsede televizyonda BIÇAK SIRTINI verseler KEEEEEEEEEEŞŞŞŞŞŞŞŞŞ AAAAAHHHH. Svaram VE Sanskarım sizi çook seviyorum , İyiki varsınız .Tek Favori dizim sizsiniz. TELEVİZYONA VERİN LÜTFEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNN Bu arada I LOVE YOU SANSKAR & SWARA.Hep birlikte olun
  • Tina tina 02.12.2019 00:22
    Çok iyi gibi galiba
  • Kim bum 24.11.2019 16:05
    Ragini çok zeki ya hayır o çadırın açılıp ordan onları görmek nasıl bi plan ya olağanüstü yetenekli kız plan konusunda. Lakshya hala seviyor ya sanskar swaraya dokununca direk ağlıyor, üzgünüm lakshya hakkını kaybettin. Bunca şey dedikten sonra.. raginiye bir tek lakshyayla ilişkileri hakkında konuşurken üzülüyorum ve hak veriyorum kız sonunda patladı evlenmeseydin o zaman lakshya bu oyun mu demiştim dimi ben. Bu dizinin müptelası oldum ben ya napcaz !?
  • Kim bum 24.11.2019 16:04
    ya sanskar senin tatlişliğini yerim.. bu arada kızların da erkeklerin de ses tonları çok güzel seçilmiş dublajlarda genelde beğenmem ama bu dizinin ki baya güzel, yani teşekkürler belirtmek istedim :) bu şekilde mangal yakarsın cnm ocak değil hahah :) yüzümü güldüren iki insan çadırda yaşayanlar :)) yoo yoo sorun benim sen eğlencesin :)) (bende senin annenim :D ) sankskar kalbinden öpüyorum ne güzel cümleler dökülüyor o güzel yüreğinden :)