Ülke'de Hayat - 23 Ekim 2026

AİLEDE STRESİN ÇOCUKLAR VE İLİŞKİLER ÜZERİNDEKİ ETKİSİ ÜLKE’DE HAYAT’TA GÜNDEME ALINACAK 

Serda Doğru’nun sunumuyla ekrana gelen “Ülke’de Hayat”, günün öne çıkan gelişmelerini yaşamın farklı alanlarından başlıklarla birlikte ele alan interaktif bir gündüz kuşağı olarak izleyiciyle buluşuyor. Programda bugün, aile içinde yaşanan stresin çocukların ruhsal dünyasına etkileri, günlük hayatın koşuşturmasının aile ilişkilerine yansımaları ve stresle başa çıkma yolları gündeme taşınacak. 

Hayatın içinden, hayatın kendisine dokunan Ülke’de Hayat, günün içinden konularla evlere konuk olmaya devam ediyor. Ülke’de Hayat’ta bugün ebeveynlerin yaşadığı stresin çocukların gelişimini nasıl etkilediği, aile içinde biriken duygusal yükün ilişkilere verdiği zarar ve evdeki huzursuzluğun günlük yaşama yansımaları farklı yönleriyle ele alınacak. Klinik Psikolog ve Yazar Hatice Topkaraoğlu, Klinik Psikolog Sena Yılmaz, Aile ve Evlilik Danışmanı Prof. Dr. Ekrem Çulfa ve Klinik Psikolog / Çift Terapisti Esra Ercal “Ebeveynin stresi çocuğun ruhsal dünyasını nasıl etkiliyor? Aile içinde stresin artmasına neden olan gizli etkenler neler? Eşler stresli dönemlerde birbirlerine nasıl destek olabilir? Çocukların aile içinde yaşanan sorunlardan etkilenmesi nasıl önlenebilir?” sorularını canlı yayında cevaplayacak.

“Ülke’de Hayat”, hafta içi her gün 10.00’da Serda Doğru’nun sunumuyla Ülke TV ekranlarında.


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Ülke'de Hayat - 13 Ekim 2026

YEME ALIŞKANLIKLARININ İNSANA ETKİSİ ÜLKE’DE HAYAT’TA ELE ALINACAK 

Serda Doğru’nun sunumuyla ekrana gelen “Ülke’de Hayat”, günün öne çıkan gelişmelerini yaşamın farklı alanlarından başlıklarla birlikte ele alan interaktif bir gündüz kuşağı olarak izleyiciyle buluşuyor. Programda bugün, yeme alışkanlıklarının insanlar üzerindeki etkileri, sağlıklı yiyecekler varken neden fast food yiyeceklerin tercih edildiği, çocuklukta başlayan yeme alışkanlıkları için ailelerin üzerine düşen görevler ve ruhsal durumların yeme alışkanlıklarına etkisi konuları gündeme alınacak. 

Hayatın içinden, hayatın kendisine dokunan Ülke’de Hayat, günün içinden konularla evlere konuk olmaya devam ediyor. Ülke’de Hayat’ta bugün sağlıklı ve sağlıksız yeme alışkanlıklarının insan üzerindeki etkileri ve bu alışkanlıkların nasıl yönetilebileceği konuları işlenecek. Gıda Mühendisi/İletişimci/Yazar Ebru Akdağ, Uzman Diyetisyen Hümeyra Mutlu, Uzman Klinik Psikolog Gaye Kağan, Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Sevgi Engür “Çocuklarda tombul yanak alarmı nedir? Stres ve üzüntü yeme alışkanlıklarımızı nasıl etkiliyor? Sağlıklı beslenmek için soframızda neler olmalı? Fast food neden çocuklar ve yetişkinler için bu kadar çekici?” sorularını canlı yayında cevaplayacak.

“Ülke’de Hayat”, hafta içi her gün 10.00’da Serda Doğru’nun sunumuyla Ülke TV ekranlarında.


Ülke'de Hayat - 13  Ekim 2026
Ülke'de Hayat - 26 Ekim 2026

BOŞANMA SÜRECİ VE AİLE İLİŞKİLERİNDE YAŞANAN DEĞİŞİMLER ÜLKE’DE HAYAT’TA ELE ALINACAK 

Serda Doğru’nun sunumuyla ekrana gelen “Ülke’de Hayat”, günün öne çıkan gelişmelerini yaşamın farklı alanlarından başlıklarla birlikte ele alan interaktif bir gündüz kuşağı olarak izleyiciyle buluşuyor. Programda bugün, evlilikte yaşanan sorunlar, boşanma sürecinde eşler arasındaki iletişim ve ayrılık sonrası bireylerin ve ailelerin karşılaştığı değişimler gündeme taşınacak.

Hayatın içinden, hayatın kendisine dokunan Ülke’de Hayat, günün içinden konularla evlere konuk olmaya devam ediyor. Ülke’de Hayat’ta bugün, evlilikte biriken kırgınlıkların ilişkilere etkisi, boşanma sürecinde hak ve sorumlulukların önemi ve ayrılık sonrasında bireylerin kendilerini yeniden tanıma süreci farklı yönleriyle ele alınacak. Uzman Psikolojik Danışman Fatma Betül Karalı, Avukat Meltem Nur Çevik, Uzman Psikolog ve Aile Danışmanı Şirin Atabay ile İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğretim Üyesi Sosyolog Doç. Dr. Nigar Tuğsuz “Evlilikte biriken kırgınlıklar ilişkiyi nasıl çıkmaza sürüklüyor? Aile içinde hak ve sorumlulukların bilinmesi anlaşmazlıkların önlenmesine nasıl katkı sağlıyor? Boşanma sürecinde kişi kendi ihtiyaçlarını ve sınırlarını nasıl fark eder? Boşanmaya yönelik toplumsal bakış açısı yıllar içinde nasıl değişti?” sorularını canlı yayında cevaplayacak.

“Ülke’de Hayat”, hafta içi her gün 10.00’da Serda Doğru’nun sunumuyla Ülke TV ekranlarında.

Ülke'de Hayat - 26 Ekim 2026
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet