En Sıradışı - 1 Haziran 2023

Turgay Güler'in hazırlayıp sunduğu En Sıradışı programında bu bölüm canlı yayın konukları Hasan Öztürk, Emin Pazarcı, Gaffar Yakınca ve Mahmut Övür ile birlikte CHP'de Kılıçdaroğlu diktası konu başlığı başta olmak üzere gündemin önde çıkan meseleleri konuşuldu.

Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler'in sunumu, Mahmut Övür, Gazeteci Emin Pazarcı, Gazeteci Gaffar Yakınca’nın Ülke Tv Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk'ün yorumlarıyla En Sıradışı gündemi enine boyuna ele alıyor. Siyaset kulislerinde yaşananlar, dünyayı sarsan olaylar ve çok daha fazlası En Sıradışı’nda konuşuluyor.

Sıcak gündeme farklı bir pencereden bakıyorlar. Kavga etmiyorlar. Birbirlerinin sesini kesmek için avazları çıktıkları kadar bağırmıyorlar. Karşı karşıya gelmiyorlar ve özgürce fikirlerini açıklıyorlar. Gazeteci Turgay Güler’in moderatörlüğü, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Mahmut Övür,
Emin Pazarcı ve Gaffar Yakınca’nın katılımıyla En Sıradışı’nda yaklaşan seçim atmosferinde terör, siyaset, ekonomi, ülke ve dünyanın gündemine oturan olaylar değerlendiriliyor.

Programda ayrıca Ankara kulislerinde yaşananlar, ekonomide meydana gelen hareketlilik, sosyal medyada büyük yankı bulan haberler ve fenomen isimlerin yorumlarına da yer veriliyor.

Sıradan olayların bile en sıra dışı şekilde ele alındığı ‘’En Sıradışı’’ her Perşembe 21:00’de canlı yayınla Ülke TV ekranlarında…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet