Olması Gereken - 5. Bölüm

Ülke TV ekranlarında Ramazan ayı boyunca izleyicilerini manevi alemlere götürecek çok özel bir program başlıyor. Bu mübarek ayın pekiştirmeye gelen ‘Olması Gereken’ programı izleyicisini düşündürürken aynı zamanda toparlanmak için de vesile olacak. İnsan- ı kâmil olmanın sorularına yanıtlar arayacak. Olması Gereken, başarılı sunucu Mehmet Ercan ve kalemiyle gönüllere dokunan Bahadır Yenişehirlioğlu’nun sohbetiyle ekrana gelecek.

Mehmet Ercan ve Bahadır Yenişehirlioğlu Ramazan ayını da fırsat bilerek insan- ı kâmil olmak için seyircisini uzun bir yolculuğa çıkartıyor. Olması Gereken, değişen dünyada Allah, insan, bilgi ve varlık arasında bağlantı kurarak insan- ı kâmil olmak için günümüzde çabalamaya değinecek. Olması Gereken’de ‘Gerçek bir Müslümanın mayasında olan ahlaki özellikleri çevresel faktörlere yenik düşmeden koruyabilmesi nasıl mümkün olur? Doğru bir insan nasıl yaşar? Kendini kontrol edebilen, nerede, nasıl davrandığına dikkat eden bir insanda hangi özellikler bulunur? Kişi merhamet ederek ya da affederek sadece karşısındaki kişiye mi iyilik yapmış olur, yoksa kendi ruhunu da mı iyileştirir?’ sorularına yanıtlar aranacak.

Mehmet Ercan ve Bahadır Yenişehirlioğlu’yla “Olması Gereken” Ramazan ayı boyunca her akşam 19.30’da Ülke TV ekranlarında.
YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet