Tarihte Yürüyen Adam - Gülhane Parkı-2 | 31 Aralık 2022

GEÇMİŞTEN BUGÜNE GÜLHANE PARKI TARİHTE YÜRÜYEN ADAM’DA
  
Tarihi sevdiren, merak uyandıran program Tarihte Yürüyen Adam geçmişten bugüne ayakta kalmayı başaran tarihi yapıları ve hikâyelerini izleyicilerle buluşturuyor. Tarihte Yürüyen Adam bu hafta Osmanlı Devleti zamanında önemli bir kullanım noktası olan Gülhane Parkı ve çevresinin tarihini ekranlara taşıyacak.  
  
Tarihçi Yazar Ahmet Anapalı’nın sunumuyla ekrana gelen Tarihte Yürüyen Adam, geçmişe ışık tutan yapıların hikâyeleriyle Ülke TV ekranlarındaki yerini alıyor. Tarihte Yürüyen Adam bu hafta Gülhane Parkı bölgesinden izleyicisi ile buluşacak. Ahmet Anapalı Gülhane Parkı bölgesinin tarihi fotoğraflarıyla bugünkü halinin karşılaştırılmasını Tarihte Yürüyen Adam’da yapacak. Alemdar Mustafa Paşa’dan ismini alan Alemdar Caddesinden programa başlayan Ahmet Anapalı, Mehmet Reşat tarafından yapılmış üç yüzlü çeşmeye kadar her noktada tarihi ekranlara taşıyacak. İnsanlar tarihi, mekanlar bakidir diyen Tarihte Yürüyen Adam Gülhane Parkı bölgesinin tarihi tüm detaylarını anlatacak. 
  
Tarihi camiler, kervansaraylar, üstünde birçok medeniyetin yaşadığı Mezopotamya ve Anadolu şehirlerinin bilinmeyen hikayeleri Tarihte Yürüyen Adam ile her Cumartesi 16:00’da Ülke TV ekranlarında…   

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet