Kadim Sırların İzinde - Hz. Musa ve Kudüs (5 Kasım 2022)

KADİM SIRLAR ÜLKE TV’DE

Ekranların başarılı ismi Uğur Arslan, İlahiyatçı/ Yazar Adnan Şensoy eşliğinde “Kadim Sırların İzinde” programı ile tarihi yeniden anlatıyor. Tarihe adını yazdırmış isimler ve geçmişe iz bırakmış olaylar, her hafta Ülke TV ekranlarında meraklılarıyla buluşuyor.

Yıllardır yaptığı programlarla izleyicisinin beğenisini kazanan Uğur Arslan, Ülke TV ekranlarında kadim sırların izini sürüyor. Kadim Sırların İzinde ile olaylara farklı bakış açısıyla yaklaşan Arslan, İlahiyatçı/ Yazar Adnan Şensoy ile birlikte izleyiciyi gizemli bir yolculuğa çıkarıyor. Tarihin bilinmeyenlerinin ve merak edilenlerinin konuşulduğu programda, yaşanan olaylar ve mucizeler Kur’an-ı Kerim rehberliğinde izleyicilere aktarılıyor. 

Uğur Arslan’ın sunumu, İlahiyatçı/Yazar Adnan Şensoy’un etkileyici anlatımıyla “Kadim Sırların İzinde” her Pazar, canlı yayınla Ülke TV’de…
YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Kadim Sırların İzinde - Hz. Muhammed'in (s.a.v) Çocukluk Yılları (4 Şubat 2023)
PEYGAMBER EFENDİMİZİN ÇOCUKLUK YILLARI  
 
Ekranların sevilen yüzü Uğur Arslan, İlahiyatçı yazar Adnan Şensoy eşliğinde “Kadim Sırların İzinde” programı ile tarihi yeniden anlatıyor. Tarihin bilinmeyen ve merak edilen konuların tartışıldığı programda bu hafta Müslümanların öncüsü Hz. Muhammed’in çocukluk yılları anlatılacak. 
 
Yıllardır yaptığı programlarla izleyicisinin beğenisini toplayan Uğur Arslan, Ülke TV ekranlarında kadim sırların izini sürüyor. Kadim Sırların İzinde ile olaylara farklı bakış açısıyla yaklaşan Arslan, İlahiyatçı yazar Adnan Şensoy ile birlikte izleyiciyi gizemli bir yolculuğa çıkartıyor. Tarihin bilinmeyen ve merak edilen konularının tartışıldığı programda bu hafta yaşamının tüm dönemleriyle insanlığa örnek olmuş peygamber Hz. Muhammed’in çocukluk dönemi ve çocukluk döneminde yaşanan mucizeler anlatılacak. Adnan Şensoy, ‘Hz. Muhammed doğarken yaşanan olağanüstü hadiseler nelerdi? Hz. Muhammed’in soyu hangi peygambere dayanıyor? Tevrat’ta ve İncil’de Hz. Muhammed’in geleceği nasıl müjdelenmiştir?’ sorularını Kadim Sırların İzinde ’de yanıtlayacak. 
 
Uğur Arslan’ın sunumu, İlahiyatçı yazar Adnan Şensoy’un etkileyici anlatımıyla “Kadim Sırların İzinde” her Cumartesi 14:00’te canlı yayınla Ülke TV ekranlarında...
Kadim Sırların İzinde - Hz. Muhammed'in (s.a.v) Çocukluk Yılları (4 Şubat 2023)
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet