Ülke'de Bugün - 12 Nisan 2022

Siyasetten ekonomiye, gündemden kültür sanata kadar birçok haberi derinlemesine inceleyen Ülke’de Bugün; alanında uzman konuklarıyla, olaylara farklı bir bakış açısıyla ekranlara taşıyor.

Ülke’de Bugün hafta içi her gün canlı yayınla Ülke TV’de.







YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
CUMHURBAŞKANI SEÇİM ÖZEL - 25 Nisan 2023 Salı (Ülke Tv)
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KANAL 7 VE ÜLKE TV SEÇİM ÖZEL ORTAK YAYININDA SORULARI YANITLIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri öncesi ülkedeki seçim ve siyaset gündemini ‘Cumhurbaşkanı Seçim Özel’ ile Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayınında ele alacak. Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünde gerçekleşecek olan yayında Erdoğan, Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk’ün sorularını yanıtlayacak.

Seçime sayılı günler kala siyasetin ve gündemin nabzı Kanal 7 ve Ülke TV ekranlarında tutulacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Seçim Özel yayınında Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in konuğu olacak. Mehmet Acet’in moderatörlüğünü üstlendiği Seçim Özel yayınında Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Kanal 7 Haber Sunucusu Meryem Nas ve Ülke TV Haber Sunucusu Gözde Özyürek soracak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yanıtlayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘Karadeniz doğalgazı evlere ulaşıyor, peki yeni doğalgaz müjdesi var mı? Memur ve emekli maaşlarında ikinci altı ay için zam oranı ne kadar? Tahıl koridorunda son durum nedir? Savunma Sanayii’nde TCG ANADOLU gemisinden sonra yerli motora kavuşan Helikopterimiz de gökyüzüyle buluştu. Milli Muharip Uçak’ta ve Kızılelma’da son durum ne? 6’lı masanın cumhurbaşkanı adayına destek veren HDP sözcüleri ağızbirliği yapmışçasına “tutsaklara özgürlük seçimi”diyor. Kılıçdaroğlu, kapalı kapılar ardında HDP’ye ne söz verdi?’ sorularını da Cumhurbaşkanı Seçim Özel Canlı yayınında yanıtlayacak.

Cumhurbaşkanı Seçim Özel canlı yayını 25 Nisan Salı günü saat 22.00’de Kanal 7 ve Ülke TV ortak yayınıyla ekranlarda olacak.
CUMHURBAŞKANI SEÇİM ÖZEL - 25 Nisan 2023 Salı (Ülke Tv)
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet