Gönül işi - Gönül İşi | Neslihan Dural| Ali Cantürk | 9 Nisan 2022

‘Tek başına ordu’ denilen, etrafındaki insanlara faydalı olmak için karşılıksız çaba sarf eden insanların yaptıkları Ülke TV’de… Gönül İşi’nde bu hafta Kapı Uluslararası İnsani Yardım Derneği Kurucusu Neslihan Dural ve İstanbul Kemah Spor Kulübü Başkanı Ali Cantürk’ün gönül işi ekrana gelecek.

Eğitimci Yazar Ahmet Durkaya Ülke TV ekranlarında gönüllere dokunan insanları, izleyicilerle tanıştırıyor. Programda bu bölüm ilk olarak Kapı Uluslararası İnsani Yardım Derneği Kurucusu Neslihan Dural’ı ziyaret edecek. “Hepimizin mutlaka karşı tarafı mutlu edecek bir şeyleri vardır, sadece bunu keşfetmemiz gerekiyor” diyen Dural, yaklaşık yirmi yıldır yardım organizasyonlarının içinde bulunduğunu ve kurduğu yardım derneğiyle uluslararası alanda yaptığı yardımları Gönül İşi’nde anlatacak.

Programda ayrıca İstanbul Kemah Spor Kulübü Başkanı Ali Cantürk ile görüşen Gönül İşi ekibi, Cantürk’ün küçük yaşta kötü alışkanlıklar edinen çocukları futbol sayesinde hayata kazandırma hikâyesini kendisinden dinleyecek. 

Dünyadaki tüm kötülüklere inat iyi şeyler olsun diye canla başla, karşılıksız çaba gösterenlerin hikâyesi Gönül İşi, Ahmet Durkaya’nın sunumuyla her Cumartesi 14.15’de Ülke TV’de.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet