Gönül işi - Gönül İşi - Nurgül Çıkrıkçı | Selçuk Uçar | Mustafa Sansar | Nalan Filiztekin | Zekeriya Tarcan| 15 Şubat 2022

‘Tek başına ordu’ denilen, etrafındaki insanlara faydalı olmak için karşılıksız çaba sarf eden insanların yaptıkları Ülke TV’de… Programda bu hafta yardımsever Nurgül Hanım, Esnaf Mustafa Sansar, hayvan sever Nalan Filiztekin ve Bolu’da yaşayan Selçuk Uçar’ın gönül işi ekrana gelecek.

Eğitimci Yazar Ahmet Durkaya Ülke TV ekranlarında gönüllere dokunan insanları, izleyicilerle tanıştırıyor. Ahmet Durkaya programda bu bölüm ilk olarak Türkiye’ye yerleşen göçmenlerin ihtiyaçlarını gideren Nurgül Hanım’ı ziyaret edecek.

Nurgül Hanım’la görüştükten sonra Osmaniye’de üç kuşaktı berber olan, hasta ve yaşlı insanların kişisel bakımlarını yapan Mustafa Sansar ile konuşan Gönül İşi ekibi,  bu işe başlamasındaki etkenleri kendisinden dinleyecek.

Ahmet Durkaya daha sonra çocukluğundan beri sokak hayvanlarına bakan Nalan Filiztekin ile görüşecek ve sahiplendiği köpeğin ölmesi üzerine sokak hayvanlarına yaptığı yardımlar hakkında bilgi alacak.

Programda son olarak Bolu’da berberlik yapan ve sokak hayvanlarının bakımını üstlenen Selçuk Uçar ile konuşan Gönül İşi ekibi, Uçar’ın yardımları karşısında çevresinden aldığı tepkileri Ülke TV ekranlarından izleyicilere aktaracak.   

Dünyadaki tüm kötülüklere inat iyi şeyler olsun diye canla başla, karşılıksız çaba gösterenlerin hikâyesi Gönül İşi, Ahmet Durkaya’nın sunumuyla her Salı 18.00’de ÜLKE TV’de.


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet