Dünden BugüneEda Özdemir ile - Metin Özülkü | 5 Şubat 2022

Oynadıkları filmlerle, tiyatro oyunlarıyla, söyledikleri şarkılarla toplumun sevgisini ve saygısını kazanmış ünlü sanatçıların hayatının anlatıldığı Dünden Bugüne yeni bölümüyle ekrandaki yerini alıyor. Dünden Bugüne’ye bu hafta bestekâr, söz yazarı Metin Özülkü konuk olacak.   

Yaptıkları işlerle hayata renk katmış usta isimler sanat yaşamının dününü ve bugününü Dünden Bugüne’de izleyicilerle paylaşıyor. Eda Özdemir’in bu haftaki konuğu aile yaşantısı ve yaptığı bestelerle halkın takdirini kazanan Metin Özülkü olacak.

Evin en küçüğü olduğu için anne- babasının son derece ilgili olduğunu belirten Özülkü, müzikle ilgilenmesinin aile içinde kendisine popüler bir kimlik kazandırdığını söyleyecek. Küçük yaşta çalışma hayatına girdiğinden bahseden usta sanatçı, dokuz yaşındayken ilk plağını çıkardığını Dünden Bugüne’de anlatacak.

Eda Özdemir’in sunumuyla her hafta ses ve sinema sanatçılarının dünyasını ekrana taşıyarak izleyenlerin yüreklerine dokunan ‘Dünden Bugüne’ her Cumartesi saat 12.15’te Ülke TV’de.


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet